FORMidabelt

Har ett fruktansvärt begär efter snygga muffinsformar och plöjer nu ner internetvärlden efter värdiga sådana. Har hittat några snygga på bluebox och några andra jag vill ha på klarafärdiga. Min ekonomi är minst sagt ansträng och borde kanske spenderas på någon för tillfälligt mer nödvändigt än muffinsformar men varför alltid vara förnuftig? Jag tänker lite ekonomiskt iaf och beställer inte från båda sajterna, på det viset slipper jag ju två frakt avgifter! Smart va?

Och hur svårt ska det vara att hitta en konditor utbildning som ligger i skåne?

stäääd

Det här med att städa har aldrig varit en favorit sysselsättning hos mig. Men ibland får jag mina ryck och inser att fan, jag måste verkligen städa! Dessa rycken kan infinna sig lite när somhelst och när jag väl får dom måste jag göra det just då då då då då! Mitt städryck besöker mig just nu! Jag har bara tagit en liten paus innan utsorteringen och brainstormingen om hur fan ska jag göra få att få mer plats!??

Annars var jag och Hannababe inne och kollade shrek 4 på bio! Den var kul! Älskar Mästerkatten! I Fredags var vi och såg Eclipse så det har varit intensivt biobesökande på gång!
Så stolt över min Hanna<3 dessutom är hon den finaste personen jag vet!
Världens bästa pojkvän och världens bästa bästis!! Kunde ha varit värre!!

so tonight..

En liten del av nöjet med vm/em i fotboll är att kolla på snygga fotbollskillar. Jag har hittat många puddingar i Uruguais lag. Gör Tobbe nån dag slut med mig ska jag resa till Uruguai(är inte helt hundra på hur det stavas) och hitta mig en fotbollskille där. fast jag hoppas den dagen aldrig kommer!
Usch, har lite dåligt samvete hur orättvis jag var mot tobbe igår i telefonen. Men jag saknar han så fruktansvärt mycket,
och jag önskar att jag var mer glad för hans skull att han är och jobbar på det där dumma lägret. Men let´s face it, det är jag inte och jag är kanske därför världens sämsta orättvisa egoistiska flickvän. Men jag vill få vara lite egoistisk också. Jag vill också bara sticka i väg i 3 veckor så han kan få känna hur det känns att bli lämnad och gå runt och sakna ihjäl sig om dagarna.  Sen samtidigt vill jag inte gå en dag till igen nu i sommar utan honom! För jag är så kär i min pojkvän! och han är trots allt världsbäst<3


Here we go

Denna veckan är det falsterbo horseshow veckan vilket innebär att jag och hanna ramlar ner till festtältet ikväll. För några år sedan, när jag hade kvar mina hästar så var hästveckan årets höjdpunkt nu är det inte mer än en vecka med bra partydrag! jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska bli nykterist eller inte så jag håller mig på en light nivå idag, inte så mycket alkohol alltså!
Jag har även pratat med mamma, och hon,jag och pappa ska äta enligt gi-dieten nu. Behöver bli av med lite av relations kilona man så lätt plockar på sig. Tobias har börjat springa varje dag och jag kan ju självklart inte vara sämre. Jag har även beställt diet piller från svensk kosttillskott och köpt nya träningskläder. Ett nytt liv vankas 5-6 kg lättare med hjälp av ny kost, motion och diet piller (och en massa vilja)

Nu får jag bättra på brännan til ikväll så MOT SOLEN OCH SOLSTOLEN!

Till min Prins

Jag saknar min älskling något så fruktansvärt. Två dagar har gått utan honom och jag får räkna med iallafall en tjugo dagar till. Jag saknar han så mycket så jag började titta omkring på nätet för att se om jag hittade något jag kunde ge som en överaskning till honom, så jag kom på att jag kunde ta upp bloggen igen och börja bli mer aktiv igen(efter mitt halvårs paus) Något han bett mig om är att få läsa min blogg så jag tror han blir glad.

Så detta är min present till dig min fina T<3
Jag saknar dig!