Whenever I'm alone with you, You make me feel like I am whole again

Igår var det sju månader sen jag och baby sa för första gången att vi var ett par. Men egentligen har det varit vi sen våra läppar möttes första gången <3 Tobias, jag är obeskrivligt kär i dig och jag tänker på dig nästan varje vaken minut!



Jag är glad över att du kommer på fredag, att du orkar lägga några timmar på motorvägen för att vara hos mig över helgen och se till så jag kan sova utan att vara rädd eller nervös. Jag kan fortfarande inte fatta att just jag hittade det största guldkornet, vilken tur jag har som har dig och att du är allt som jag behöver! Du är omtänksam, snäll snäll snäll, kärleksfull och så himla okomplicerad. och eftersom jag kan vara något komplicerad ibland är det sån tur att jag har dig!



När du kommer på fredag ska jag ha bakat något gott åt dig, sen ska jag pussa ihjäl dig lite. Sen kan vi få åka till Ica och handla mat( och använda vårt gemensamma ICA KORT)

tidsfördriv

10 FAVORITER
Färg:
Blå,rosa och silver
Mat: Svamprisotto
Band: The cure
Film: American history x
Bok: Wheel of time serien skriven av Robert Jordan
Sport: Skidåkning,hästhoppning och orientalisk dans
Årstid: sommar och vinter
Veckodag: Fredagsmys
Glassmak: något med pecan nötter i
Tid på dygnet: kvällarna


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
seeeg!!
Smak: Bra som vanligt
Kläder: heheehe...mjukisbyxer och en ful slapp tröja
Bakgrund: Mamma som pratar i telefon
Nagellack: Brunguld
Tid: 14.18
Omgivning: mamma någonstans i huset och en trädgårdsmästare i trädgården
Irritationsobjekt: Rikspuckon

 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner:
nää
Brutit mot lagen: Njae…
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på tv: Känd från tysk tv
Kysst någon du inte känner: Om jag har!!!

 

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Tobias och Hanna
Du tycker om: Dom som förtjänar det
Du inte gillar: försöker att lägga ner så lite energi som möjligt på dom jag inte gillar

 

2 VAL

Kaffe eller te: (Chai latte) the
Vår eller höst: Hösten för att den närmar sig vintern(och skidsäsongen) Våren för att det är så gött att åka skidor då(underlaget är dock inte lika härligt)


1 ÖNSKAN
Jag vill också få gå på Hogwarts

Vinterhjärta

"All I can think of is you" Älskling åkte hem igår, saknar han som tok redan! Längtar till Kläppen, längtar till vintern, längtar till Sälen i Dalarna, längtar efter alla underbara människor. Och framförallt - LÄNGTAR tills jag och Tobbe blir Sambos!!! Vi har fått tag i en jätte mysig och fin stuga med perfekt läge och till bra pris och från och med 1 december blir det vi som hyr den <3 Och när väl vintersäsongen är över ska vi fortsätta på sambobanan! Antingen om vi hittar jobb på samma ställe eller om vi börjar plugga(skrämmande tanke)
Inte långt kvar nu till vinter iallafall! Jag ska leta upp billiga och goda recept till säsongen, göra upp något som ska likna en budgetplan(har aldrig funkat tidigare) och tränat upp mina uråldriga knän!

Jag har ett minne när jag och Frida hade slagit ihop våra grupper och körde tillsammans och vi och barnen hade tagit av oss skidorna i slutet av lektionen för att leka och busa( denna grupp var bara fylld av underbara busiga livliga 4-5 åringar) och hur många som helst av barnen slängde sig på mig och brottade ner mig. En av papporna som filmade kom fram med videokameran och frågade mig där jag låg på marken med en hög ungar klättrandes på mig. han frågade mig " Jadu Moa, hur känns det att vara skidlärare på kläppen?" Varav jag brister ut med ett stort leende " Det här är världens bästa jobb, bättre blir det inte! " och jag tror att det ska mycket till innan jag ändrar mig om den frågan

Tävling

Jag är med och tävlar på solresor.se om att få testa på att bli resereporter under en vecka i soliga teneriffa. Vill ni också vara med klickar ni på tävlar!
Mitt drömrese mål har länge varit Central och Syd amerika. Jag vill dit och upptäcka en kultur jag en sålänge har missat, jag vill ta med min systemkamera och fota fantastiska bilder och jag vill upptäcka pärlorna som inte är befolkat av turister! På Solresor såg jag att dom hade resor till Costa Rica!Är ni liksom Jag intresserade av Costa Rica, klicka då på Costa Rica

A dream is a wish your heart makes



Idag känner jag mig riktigt taggad inför vintersäsongen uppe i Sälen. Tror det kommer bli en toppen säsong!  Och jag och Tobbe blir äntligen sambos. Inget mer pendlande. Kanske stannar jag kvar i Dalarna även efter sälen. jag trivs bra där. Jag och älskling har även pratat om att resa till Bali(igen för min del) efter säsongen är slut. Jag, Dess och hanna var där under mitten av maj till mitten av juni typ. Perfekt väder! Tror inte vi såg regn på en månad?
Längtar till Kläppen, längtar efter vintern. I december smäller det!