Vinterhjärta

"All I can think of is you" Älskling åkte hem igår, saknar han som tok redan! Längtar till Kläppen, längtar till vintern, längtar till Sälen i Dalarna, längtar efter alla underbara människor. Och framförallt - LÄNGTAR tills jag och Tobbe blir Sambos!!! Vi har fått tag i en jätte mysig och fin stuga med perfekt läge och till bra pris och från och med 1 december blir det vi som hyr den <3 Och när väl vintersäsongen är över ska vi fortsätta på sambobanan! Antingen om vi hittar jobb på samma ställe eller om vi börjar plugga(skrämmande tanke)
Inte långt kvar nu till vinter iallafall! Jag ska leta upp billiga och goda recept till säsongen, göra upp något som ska likna en budgetplan(har aldrig funkat tidigare) och tränat upp mina uråldriga knän!

Jag har ett minne när jag och Frida hade slagit ihop våra grupper och körde tillsammans och vi och barnen hade tagit av oss skidorna i slutet av lektionen för att leka och busa( denna grupp var bara fylld av underbara busiga livliga 4-5 åringar) och hur många som helst av barnen slängde sig på mig och brottade ner mig. En av papporna som filmade kom fram med videokameran och frågade mig där jag låg på marken med en hög ungar klättrandes på mig. han frågade mig " Jadu Moa, hur känns det att vara skidlärare på kläppen?" Varav jag brister ut med ett stort leende " Det här är världens bästa jobb, bättre blir det inte! " och jag tror att det ska mycket till innan jag ändrar mig om den frågan
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback